Vadász dvd Vadászutak

VADÁSZUTAK VIII. – Vadászati élmények Dél-Afrikában – ÚJ!!!

Vásárold meg vadászatainkról készült filmjeinket!

Kísérjen el minket Ön is a Kalahári sivatag szélére, a Dél-afrikai Köztársaságba! Érezze át az izgalmat, mikor Afrika csúcsragadozójának nyomába eredünk a sűrű bozótban!
A vadászat cserkelve, a friss nyomot követve történik. Nem “kis kertes” oroszlán vadászatól van szó, a terület azon kevés régiók közé tartozik Dél-Afrikában, ahol még élnek teljesen szabadon is oroszlánok. A vadászat itt tehát az “állatok királyára” igazán izgalmas, kihívásokkal teli, férfias élményt nyújt, amely minden vadász életének egyik legszebb ünnepnapja lehet. A maximum 40 – 50 méteres lőtávolság garantálja az igzalmat! Legyen tehát Ön is jelen a filmen látható öt hímoroszlán elejtésénél!

A termék ára: 2990.- Ft + postaköltség

vadász dvd Zimbabwe

VADÁSZUTAK VII. – Elefánt vadászat Zimbabwében – ÚJ!!!

Vásárold meg vadászatainkról készült filmjeinket!

Bolygónk legnagyobb szárazföldi emlőse, az afrikai elefánt, minden szempontból csodálatos állat! Külalakja, méretei, életmódja és érzékszervei egyaránt bámulatosak. Kétméteres ormányuk tövében meredező agyaraik emberméretűnél is nagyobbak lehetnek és 60 -70 éves életük folyamán állandóan nőnek. A bikák átlagos súlya hat – hét tonna, de lőttek már 10 tonnánál nagyobbat is! A rekord – lemért – bika marmagassága bő négy méterre rúgott. Ebből egyértelműen következik, hogy amikor ez az óriás felemelte a fejét az bizony öt méter fölött tornyosult! Ezt a tömeget pedig játszi könnyedséggel gyorsítja fel negyven km per órás sebességre, amivel mi emberek nem nagyon tudunk versenyezni…

Zimbabwe legjobb vadászterületeit járjuk vendégeinkkel elefántbika után… A vadászterületeink az ország dél-keleti csücskében, közvetlenül egy 500.000 ha-os nemzeti park a Gonarezhou határán fekszenek, Mozambik határától keletre és a Krüger Nemzeti parktól északra. Közel 9000 elefántnak ad otthont, amelyek genetikailag bizonyítottan jobb képességűek, mint Zimbabwe más területein élő elefántok. Az elefánt populáció átlag feletti, az átlagos trófea méret 50 lbs körüli – ami 22,7 kg – , de minden évben több 70 – 90 lbs közötti elefántbika is terítékre kerül. A területen ejtették el Zimbabwe minden idők legnagyobb elefántját is 2015. október 8.-án, amelynek a méretei: 122 és 120 lbs; agyarainak hossza: 246 cm & 243 cm!

A filmben részese lehetünk 2 érett (50 lbs; 65 lbs) bika elejtésének!

A termék ára: 2990.- Ft + postaköltség

vadász dvd Új-Fundland

VADÁSZUTAK VI. – Új-Fundlandi vadászatok I.-II. – ÚJ!!!

Vásárold meg vadászatainkról készült filmjeinket!

Új-Fundland Kanada kilencedik legnagyobb tartománya, egy sziget Kanada keleti partjainál. A világon kevés ehhez fogható hely maradt, ami ilyen gazdag kombinációját adná a természet csodáinak, a vadonban töltött felejthetetlen kalandoknak és a lenyűgöző vadászélményeknek.

A magyar vadászok egy nagyon jó ár – értékű jávorvadászatra számíthatnak itt, illetve az erdei karibu vadászatának szinte egyedüli lehetőségét kínáló helyként ismert Új-Fundland!

Filmünk két kísért vadászat legemlékezetesebb pillanatait jeleníti meg. 2013-ban és 2016-ban is a bőgési időszakban vadásztattunk itt kelet-kanadai jávorszarvasra.

“A cuppogós, pangó vizes, mocsaras terület igazi járatlan terep, ősvadon! A monoton menetelés közben az embernek sok idilli gondolata lesz… Varázslatos kép tárul elénk, ahol a természet megannyi fény és illat kombinációja színesíti a lelkünket. Itt tényleg elképzelhető, hogy akár több emberöltő messzeségben is ugyanez a kép várja majd az ide tévedő jövő vadászemberét. Egy biztos: ez az a hely, ahova majd visszavágyunk idős emberként is gyermekünkkel vagy unokáinkkal…”

A termék ára: 2990.- Ft + postaköltség

vadász dvd Ausztrália

VADÁSZUTAK V. – Vadászati élmények Ausztráliában – ÚJ!!!

Vásárold meg vadászatainkról készült filmjeinket!

A kontinensnyi ország a világon egyedülálló növény- és állatvilágával ejti először ámulatba az idei érkező európai vadászt. Az élmény sokkszerű, a rengeteg újdonság, ismeretlen szín és forma, faj és élőhely földönkívüli érzést nyújt. Számtalan ázsiai vizibivaly és temérdek vaddisznó. Ez fogad, ha Ausztrália északi területén indulunk zsákmányolni. Trópusi hőség, eukaliptuszerdők, végtelen távolságok, a folyókban pedig földünk legnagyobb hüllői, a bordás krokodilok. 2005 augusztusában kísért vadászat keretében összesen 6 vízibivalyt, 1 bordás krokodilt, 13 kant és 3 vadkecskét zsákmányolt 3 vadászvendégünk. /p>

Az összesen 7 főből álló magyar „küldöttség” teljes megelégedettséggel tért haza. Ennek az útnak a legszebb pillanatait örökíti meg ez a film.

A termék ára: 2990.- Ft + postaköltség

Tanzániai antilop- és bivalyvadászat

VADÁSZUTAK IV. – Tanzániai antilop- és bivalyvadászat

Vásárold meg vadászatainkról készült filmjeinket!

Tanzánia a klasszikus szafarik megszállottainak a paradicsoma, amit a nagyon jó vadállomány, a professzionális vadászat, a végeláthatatlan szabad területek és a változatos kelet-afrikai táj jellemez: erdős hegyvidéki régiók, füves szavannák, áthatolhatatlan bozótosok.
Novemberi kombinált vadászatunk során két vadászterületet látogattunk meg: a maszájföldi MtoWaMbu területét és a selousi vadrezervátum területét. Célunk az volt, hogy a 7 napos licencben szereplő vadfajok terítékre kerüljenek. Ezek a vadászonkénti 2 kafferbivaly, zebra, 1 féle haartebest, varacskos disznó, 2 gnú, és az impala.
A területen szinte bármerre haladva folyamatosan állatokba botlik az ember. A fajgazdagság és a populációk sűrűsége megdöbbentő. A vegetáció, az érintetlen természet, a táj sokfélesége és a klasszikus vadászat hamar elvarázsolja az európai vadászembert. Sokan gondolatban örökké rabjaivá válnak ennek a varázslatos világnak….

A termék ára: 2990.- Ft + postaköltség

Oroszország fajdvadászat, Kanadai feketemedve vadászat

VADÁSZUTAK III. – Oroszországi fajdvadászat, Kanadai feketemedve vadászat

Vásárold meg vadászatainkról készült filmjeinket!

  1. Oroszországi fajdvadászat

Oroszország az egyik leginkább elérhető vadászati célország azok számára, akik a fajdvadászatnak legnemesebb, mondhatni tradicionális módján szeretnék elejteni a nagykakast és a kiskakast.
Vadászutunk a Moszkvától 400 km-re északnyugatra fekvő Vologda melletti vadonjaiba vezet, amely nagyon jó állománnyal rendelkezik mindkét fajból, bár elsősorban a siketfajd állománya figyelemreméltóan gazdag. A szállás egy erdőben, csodálatos környezetben, a Kubenszkoje-tó partján található.

  1. Kanadai feketemedve vadászat

Kanada az észak-amerikai kontinens északi felén helyezkedik el. A föld második legnagyobb területű országa változatos tájakkal, csodálatos vadászterületekkel. Vadászatunk helyszíne 1240 km2 szinte érintetlen vadászterület, észak-kelet Ontarióban. Vadászat szempontjából a lodge elhelyezkedése igen kedvező, mert tőle északabbra már nincs lakott település. Ez kifejezetten fekete medvére specializálódott vadászterület, bár a területen előfordul még a jávorszarvas, farkas, róka és apróvadfélék is.

A termék ára: 2990.- Ft + postaköltség

Svédország fajdvadászat, Törökországi bezoár vadászat

VADÁSZUTAK II. – Svédországi fajdvadászat, Törökországi bezoár vadászat

Vásárold meg vadászatainkról készült filmjeinket!

  1. Svédországi fajdvadászat

Svédország- a lappok földje. Ezernyi tóval szabdalt, szinte érintetlen ősvadon gazdag és változatos vadállománya várja a kalandvágyó vadászokat.
A vadászat kipróbált, nagyon jól szervezett, kinti partnerünk mindent elkövet vendégeink elégedettsége, sikere érdekében. A svédországi fajdvadászatot azoknak a honfitársainknak ajánljuk, akik kedvező áron, vadászias körülmények között szeretnék elejteni a fajdfélék legjelentősebb európai képviselőit és nyitottak az érintetlen vadvilág, a Lappföld vadregényes szépségei iránt.

  1. Törökországi bezoár vadászat

Törökország elsősorban az erős vadkanok országaként ismert, míg más vadászok számára ez a föld az egyik legszemrevalóbb kőszáli kecskének, a bezoárnak a hazája.
Ajánljuk ezt a világot azoknak a vadászoknak, akik nem riadnak meg a hegyi vadászatok barátságtalanabb körülményeitől, mert ámulatba ejti őket e varázslatos táj és a világ egyik legszebb hegyi kecskéje.

A termék ára: 2990.- Ft + postaköltség

Namíbia antilopvadászat

VADÁSZUTAK I. – Namíbiai antilopvadászat

Vásárold meg vadászatainkról készült filmjeinket!

Namíbia: „Afrika titokzatos drágaköve” – az egyik legismertebb afrikai vadászati célország, amely a magyar vadászok körében is igen kedvelt.
Namíbiát elsősorban azoknak a vadászoknak ajánljuk, akik kényelmes, kultúrált és biztonságos körülmények között szeretnék elejteni a fekete kontinens legismertebb vadfajait, nyitottak a természeti szépségekre és családias környezetben szeretnének kikapcsolódni barátaikkal vagy szeretteikkel.
Vadászfilmünkben megismerheti a namíbiai tájat, a vadászat módját, a vadfajokat, a vadászat körülményeit, szemtanúja lehet számos kivételes trófeájú vad elejtésének.

A termék ára: 2990.- Ft + postaköltség