Vadászutak logó

Megköszönöm neked azt, hogy megismerhettelek benneteket, és a kis aranyos családodat! Mikor először rátok írtam ismeretlenül (senki nem ajánlott, csak megfogott az igényesen megtervezett honlap). A férjemet szerettem volna meglepni egy szép és felejthetetlen zerge vadászattal! Nagyon szimpatikusak voltatok, korrekt ajánlatot kaptam és ajándékba még egy üveg rozét is! A bor elfogyott a barátság azóta is fennmaradt! Millió puszi nektek! További sok sikert, gyönyörű szép életet!

Barabásné Szabó Márta
Vadászutak logó

15 év hosszú idő egy ismeretségben, a barátságban és az üzleti kapcsolatban is. A Szabadics család  generációinak  – nagypapától az unokáig-  ennyi idő óta szervezi vadászatait a Vadászutak Kft. Ennyi idő alatt alaposan megismerhető és kiismerhető bárki. A világ számos helyén vadászva – hol kísérettel, hol anélkül –  rengeteg élményt köszönhetünk az irodának. Ennyi idő arra is elég, hogy azt is megtapasztalhassuk milyen a segítőkészség ha probléma vagy baj adódik. Nos Paller Attila és csapata mindig jelesre vizsgázott!

Szabadics Zoltán
Vadászutak logó

Amikor az ember távoli tájak eldugott részein űzi a vadat kiszolgáltatott helyzetben van. Különösen fontos, hogy egy kellőképpen körüljárt, jól leszervezett túrát tudjak a hátam mögött, ne egy rossz emléket. Fontos és nem elhanyagolható szempont, hogy nem saját káromon kell feltérképeznem a külföldi vadászterületeket. Ebben partner számomra Attila és csapata (András és Adrienn), akik több mint 10 éves tapasztalattal, több mint 10 éve segítenek sikeres vadászati céljaim elérésében.

Holló László
Vadászutak logó

 A Vadászutak Kft. által szervezett vadászatokat őszintén ajánlom valamennyi vadásztársamnak, mert egy megbízható, korrekt Csapat, akik profi módon bonyolítanak mindent, akiknek valóban fontos partnerük teljes elégedettsége és ezért meg is tesznek mindent. Munkatársaik kedvesek, precízek, rátermettek, rugalmasak és maximálisan segítőkészek.

Polster Gabriella
Vadászutak logó

Nem szeretem a mellébeszéléseket. Nem szeretem a sumákolást, a ” majd minden jó lesz, meglátod” dumákat. Azt szeretem, ha korrektül beszélünk meg mindent, és az úgy is történik. Úgy nőttem fel, hogy nekem a kézfogás jelent annyit, mint egy ügyvéd előtt kötött szerződés. A Vadászutakban sosem csalódtam!

Miskei Ferenc
Vadászutak logó

2012-ben választottuk Édesapámmal a Vadászutak Kft.-t, hogy segítsen egyszeri és megismételhetetlen álmunk megvalósításában, szervezésében: hogy Afrikába menjünk vadászni. Olyan élmény volt, hogy persze meg kellett ismételni… Vigyázat, függőséget okozhat már az első alkalom után!!!! Most máshova készülődünk, de megint Attila és kollégái tapasztalataiban, tanácsaiban és szervezésében bízunk.

Varga Levente
Vadászutak logó

Kedves Attila! Négy alkalommal vadásztam a szervezésetekben, mindig a legprofibb, legmagasabb szintű szolgáltatást kaptam! Korrekt pénzügyi elszámolás, folyamatos elérhetőség, baráti hangnem, megbízható külföldi partnereiteken keresztül csodás élményekben volt részem!!! Rajtatok keresztül új Barátokkal ismerkedtem meg. És azt gondolom a Vadászutak minden tagja IGAZI JÓ BARÁTOM!!! Több Afrikai,majd két Kamcsatkai vadászat után bátran ajánlom minden leendő világvadásznak a VADÁSZUTAK KFT-t!!!

Kiss Ferenc
Vadászutak logó

Szeretnék köszönetet mondani a Vadászutak Kft. összes dolgozójának és partnereiknek! Egy sajnálatos nem várt esemény miatt le kellett mondanom a zergevadászatot, nagyon rugalmasan korrektül el tudták rendezni, hogy a tervezett vadászatot átfoglalták más időpontra.

Mégegyszer köszönöm !

Barabás András
Vadászutak logó

Közös útjainkon az életfilozófiámról is tettem említést, melyet a család, munka, vadászat hármasa alkot. A sorrend néha felborul és a vadászat kerül előtérbe. Ekkor jössz Te, küldöd az ajánlatod, aztán már csak azt veszem észre, hogy utazok vagy utazunk közösen. Kívánom Neked, hogy minél több alkalommal tudj írni hírleveleidben útjaimról!

Molitórisz Károly
Vadászutak logó

Nagyon régi a kapcsolatunk Attilával. Utaztunk, vadásztunk Portugáliában, D-Afrikában, Azerbajdzsánban, Tádzsikisztánban, Kirgizisztánban, Kamcsatkán, Erdélyben.  Nagyon fontos, bármiben megállapodtunk, az mindig úgy volt! Nem volt egyszer sem varia! Megbízható, pontos! Én nem fogok más partnert keresni! Sok sikert kívánok a cégnek !

dr. Vavró Iván
Vadászutak logó

A hazai vadászatoknál többre vágyók számára, mindig van kockázat egy távoli vadászélmény megszerzésében, legyen az csak a szomszéd ország, vagy a világ másik végén. A Vadászutak Kft-vel való első találkozásom alkalmával már meggyőződhettem arról, hogy a vadászatok szervezésének összes körülményéről felkészült, tényszerű információkkal szolgál, úgyhogy a vadászt nem értheti meglepetés, vagy csalódás. Én el is határoztam, hogy minden külföldi utamat csak velük szerveztetem, az Ő ajánlatukat fogadom el. Már túl vagyunk jó néhány ilyen vadászaton, és mindig szép emlékekkel térhettem haza, akár Velük közösen vettem részt rajta, vagy csak megszervezték részemre. A velük való kapcsolat soha sem ott ért végett, hogy kifizettem a költségeket, hanem hazatérve, élménybeszámolóval, a tapasztalatok megosztásával, osztozva a szép emlékek örömében.

Ányos József
Vadászutak logó

Külföldi vadászataimat 2011 óta a Vadászutak Kft-vel szerveztetem. Igen szép helyeken vadászhattam és igen szép trófeákkal térhettem haza egyes útjaimról. Nekem nagy könnyebbség és segítség, hogy a vadászathoz kapcsolódó mindennemű szervezési ügyintézést – szállás, repülőjegy foglalás, trófea haza szállítás stb. – a vadászat szervező cég megoldja helyettem. A vadásznak egyéb dolga sem akad, kimondottan csak a vadászatra, a becses trófea megszerzésére koncentrálhat.  Különösen fontosnak tartom – a vadászútjaim során – az iroda munkatársainak állandó elérhetőségét, segítőkészségét, rugalmas problémamegoldó képességét. Soha nem kellett csalatkoznom.  Ez a tény  külön megnyugvást, biztonság érzetet  ad a  vadásznak ,főleg  akkor , amikor  éppen valahol a világban, az Isten háta mögött,  több ezer km-re bolyong  a hazájától, családjától. A későbbiekben, a soron következő vadászataim lebonyolításával is, csak a Vadászutak Kft. munkatársait kívánom megbízni.

Meleg Sándor Róbert